Hafez st, Tehran, Iran
+9866485856

احداث نیروگاه 2000 مگاواتی خورشیدی در هند

احداث نیروگاه 2000 مگاواتی خورشیدی در هند
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Albert Einstein

دهلی نو در حال حاضر بر روی ساخت یک پارک خورشیدی وسیع به نام پاواگادا در جنوب این کشور کار می کند که انتظار می رود پس از بهره برداری با تولید دو هزار مگاوات، بزرگترین ایستگاه نیروی برق خورشیدی جهان باشد.

به گزارش انجمن علوم مهندسی برق ایران: هند به لطف افزایش درآمد و ارتقای سطح زندگی، سومین کشور بزرگ مصرف کننده انرژی در جهان است. آنگونه که سازمان بین المللی انرژی می‌گوید: مصرف انرژی از سال ۲۰۰۰ تاکنون در این کشور آسیایی دو برابر شده است. ناگفته نماند که ۸۰ درصد تقاضای موجود هنوز توسط زغال سنگ، نفت و زیست توده تامین می‌شود.

هر ساله معادل شهری به اندازه لس آنجلس به جمعیت شهری هند افزوده می‌شود به همین دلیل پیش بینی می‌شود که تا چند سال دیگر این کشور به پر جمعیت‌ترین کشور دنیا تبدیل می‌شود.

با این توجه به این پیش بینی‌ها هند برای تأمین رشد تقاضای برق طی بیست سال آینده، باید یک سیستم قدرت به اندازه اتحادیه اروپا به آنچه اکنون دارد اضافه کند.

هند اعلام کرده که می‌خواهد ظرفیت برق تجدیدپذیر خود را تا سال ۲۰۳۰ تا ۴ برابر افزایش دهد و سهم گاز در سبد مصرفی انرژی خود به بیش از دو رقم فعلی برساند. افزایش بهره وری انرژی و زیرساخت‌های حمل و نقل، افزایش تولید زغال سنگ در داخل و کاهش اعتماد به واردات از دیگر سناریو‌های احتمالی این کشور آسیایی برای تامین مصرف انرژی خواهد بود.

احداث نیروگاه ۲۰۰۰ مگاواتی خورشیدی در هند

پیش از همه گیری جهانی، پیش بینی می‌شد تقاضای انرژی هند بین سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۳۰ تقریباً ۵۰ درصد افزایش یابد، اما حالا پیش بینی‌ها نسبت به افزایش تقاضا کمی تعدیل شده و در یک سناریو به ۳۵ درصد و در سناریوی بدبینانه نزدیک به ۲۵ درصد اعلام شده است.

تا تاریخ ۳۰ سپتامبر سال ۲۰۲۰، ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر هند حدود ۹۰ گیگاوات بوده است که اساساً از انرژی باد و خورشید تأمین می‌شود (باد ۳۸ گیگاوات و خورشید ۳۶ گیگاوات). بیست سال است که ظرفیت تولید برق از انرژی باد در هند در حال رشد بوده است در حالی که این کشور فقط در نیمی از این مدت، ظرفیت خورشیدی خود را افزایش داده است.

جالب است که بدانید انرژی خورشیدی برای رشد انفجاری در هند تنظیم شده است. با توجه به شرایط موجود، خورشید کمتر از ۴ درصد از تولید برق هند و زغال سنگ نزدیک به ۷۰ درصد آن را تشکیل می‌دهد.

احتمال می‌رود که سهم خورشید از تولید برق در این کشور تا سال ۲۰۴۰، حدود ۳۰ درصد افزایش پیدا کند. دولت هند در راستای کاهش وابستگی این کشور به سوخت‌های فسیلی مانند ذغال سنگ و نفت در حال ایجاد بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان است.

دهلی نو در حال حاضر بر روی ساخت یک پارک خورشیدی وسیع به نام پاواگادا در جنوب این کشور کار می‌کند که انتظار می‌رود پس از بهره برداری با تولید دو هزار مگاوات، بزرگترین نیروگاه برق خورشیدی جهان باشد./بازار

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.Required fields are marked *